Ambassadeur , Nieuws

‘Westfriesland is een prachtige regio om in te werken, ondernemen en wonen!’

kevinzevenhuis on 7 juli 2020
Ambassadeur aan het woord: Rob Taams. Westfriesland behoort tot de top 10 van meest aantrekkelijke regio’s in Nederland. Om ook in de toekomst te waarborgen dat bedrijven zich kunnen vestigen en/of doorgroeien, is beschikbaarheid van voldoende bedrijventerreinen op strategische locaties zoals Opmeer een pré. Er wordt hard gewerkt aan het verder verbeteren van de infrastructuur waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor bedrijven om zich te vestigen in de Randstad. ‘Amsterdam first, West-Friesland second!’; is een al meer gehoorde slogan.

Nieuw aanbod creëren voor bedrijven blijft belangrijk. Ondernemen is vooruitzien en inspelen op de ontwikkelingen. Zowel in tijden van voorspoed als in tegenslag blijft er bij veel ondernemers een latente behoefte aan groei. ‘Stilstand is immers achteruitgang’ zeker in een regio waar de meeste bedrijven actief zijn in de bouw- en nijverheid.

Op De Veken 4 komen kavels beschikbaar in diverse metrages. Voor grote en kleinere bedrijven een unieke mogelijkheid om door te groeien. Ondernemers die snel reageren, hebben nu nog een ruime keuze in metrages en positie op het terrein. Bedrijven in categorie 1 t/m categorie 4.1 kunnen zich op De Veken 4 vestigen. Ook volumineuze detailhandel tot 1.500m² op zichtlocatie behoort tot de mogelijkheid.

‘Westfriesland is een prachtige regio om in te werken, ondernemen en wonen!’

Industrieterrein De Veken is gelegen in het hart van West-Friesland met een uitstekende ontsluiting naar de A7 en regio Alkmaar. Een mix van regionaal, landelijk en internationaal georiënteerde bedrijven maken het industrieterrein uniek. De ontsluiting is uitstekend en de arbeidsethos van werknemers in deze regio is één van de beste in Nederland. Op De Veken 1-3 zijn diverse representatieve bedrijven gevestigd zoals PostNL, de Keukenloods, Schipper Kozijnen en Alcomex.

‘Voor u een kans om aan te sluiten met deze zeer succesvolle ondernemingen!’

Rob Taams, Taams Makelaars & Taxateurs