Over De Veken

Opmeer is van oudsher een gemeente in het hart van West-Friesland waar veel bedrijvigheid is. 

Een mix van starters en doorgewinterde ondernemers, kleine en grote bedrijven, van ambacht tot high tech, draagt zorg voor kennisdeling, interactie, inspiratie en collectieve kracht.

De Veken 1, 2 en 3 hebben hun waarde voor de bedrijven en de regio al bewezen, dus alle reden om De Veken verder te ontwikkelen en de 4e fase te realiseren. En voor u om zich daar te vestigen.
De Veken 4 wordt op dit moment ontwikkeld. Het bestemmingsplan wordt opgesteld en wordt rond de zomer in procedure gebracht. De verwachting is dat begin 2021 het bestemmingsplan kan worden vastgesteld. Daarna zullen de kavels in de verkoop worden gebracht.

De Veken: ruimte voor de hardwerkende ondernemers.

Centraal in West-Friesland
De Veken scherp geprijsd
Mogelijkheid van turn-key bouwen
Kavels bouwrijp geleverd
De Veken groen coach
De Veken parkmanagement

Ga groen!
De Veken is een toekomstbestendig bedrijventerrein met een natuurlijke aansluiting op de ruilverkaveling van het hart van Westfriese Land en ligt aan de verkeersader N241. Hier is alle ruimte voor ambitie en ondernemersdrift met een gezonde dosis Westfriese arbeidsmentaliteit. Parkmanagement (in fase 4) zal deze kwaliteit behouden en de veiligheid waarborgen. De duurzaamheidscoach van De Veken, Cees Groot, bespreekt samen met u de mogelijkheden voor energiebesparing en adviseert u over de mogelijkheden voor het duurzaam maken van uw bedrijf.

Publiek-Private samenwerking
De Veken is een samenwerkingsverband tussen de Scholtens Projecten en de gemeente Opmeer. Scholtens Projecten is de vertegenwoordigende partij van De Veken.

Ruimte voor ondernemersdrift

Waar ondernemerschap terrein wint en ondernemerszin de ruimte krijgt. Bedrijventerrein De Veken, getuigt van geloof en zin in de toekomst en biedt grond en ruimte aan ondernemers die dit ook hebben. We bouwen samen aan een ondernemersgemeenschap.

- Cees Groot
De Veken bedrijventerrein in Opmeer

Wilt u (nieuwe) vestigingsplannen maken voor uw bedrijf?
Dit kan allemaal op bedrijventerrein De Veken. Zichtkavels vanaf de N241, een unieke kans om uw onderneming aansprekend ‘op de kaart’ te zetten. U bent zichtbaar!
Wij bieden ruimte voor bedrijven, productie gebonden detailhandel, kleinschalige kantoren enz. Vraag naar de mogelijkheden indien u interesse heeft voor De Veken.

Prettige omgeving
De Veken is een gezond bedrijventerrein, het is ontworpen met oog voor kwaliteit en voor ondernemerschap. Een groenzone tussen de bestaande bebouwing aan de westkant en De Veken wordt aangelegd. De parkachtige uitstraling op de hoofdas en groenzone biedt voor u ook de mogelijkheid om te ontspannen en een rustgevend aanblik.

Bedrijventerrein De Veken

De Veken staat voor collectieve kracht door diverse en complementerende bedrijven en ondernemers een huis te bieden. Door elkaar te kennen en te vinden ontstaan duurzame relaties.

Ligging
de Veken plattegrond

Woont u in West-Friesland?
De Veken heeft een directe afslag op en van de N241 en is zeer centraal gelegen.
Het terrein is daarom ook snel en gemakkelijk te bereiken vanaf de A7 (4 autominuten). Door juiste bewegwijzering en bereikbaarheid is De Veken makkelijk en snel bereikbaar voor u en uw klanten.
De Veken ligt dan ook in het hart van West Friesland met circa 400.000 inwoners en is met de snelle ontsluiting uitermate geschikt voor ondernemers die actief zijn binnen en buiten de regio. De Veken is zo ontwikkeld dat zodat er een unieke A1 zichtlocatie ontstaat met een duurzaam, kwalitatieve uitstraling.